The couch is my BF

Denna dag har till 99% spenderats i soffan. Har inte varit bakis men har haft ständig magknip från den sekund jag vaknade i morse.
Har inte varit utanför dörren. Har enbart legat i soffan och kollat på tv och två filmer: Himlen är oskyldigt blå och I vildarnas land. Den sistnämnda grät jag till i början och somnade till i slutet så jag förstår fortfarande inte om den lille söte Max fantiserade om dessa vilddjur eller vad som egentligen försiggick. Förstår inte alls kontentan av filmen, vilket innebär att jag måste utsätta mig för den sorgliga början en gång till och därefter måste hålla mig vaken till den en gång till... Hoppas den är värd det!

I allt detta soffhäng har jag dessutom insett att min efterlängtade semester som börjar imorgon och sträcker sig två veckor framåt kanske inte alls kommer bli så härlig som jag tänkt mig. Detta på grund av att jag kom till insikt om att ALLA mina vänner, bekanta och familjemedlemmar inte har semester utan jobbar måndag-fredag och vissa helger alternativt inte befinner sig i Örebro denna tid. YEY!!!

Muntert detta blev, meen så är det ju vissa dagar. Hoppas jag vaknar upp i morgon med en gnutta mer livslust!

Puss kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0