Why so serious!?!?

Begav mig i förmiddags till polisstationen för att fixa ett nytt pass efter att studievägledaren i Marseille upplyst mig om att mitt pass som jag skickat en kopia av till dem hade gått ut för några månader sedan (oops!)

Det verkade som att halva Örebros befolkning hade beslutat sig för att fixa pass just idag vilket innebar att det var lång kö. Jag satte mig därför ned på en bänk, avskärmad från omvärlden med mina hörlurar ipluggade och smålog åt omgivningen. Detta på grund av att jag kände av att en gubbe bredvid mig försökte söka kontakt med mig, vilket jag dock inte hann upptäcka förrän han istället började prata med en annan tjej där. Och vad glad jag är att han inte hann få min uppmärksamhet, för sooom han tjatade på denna stackars tjej!!
Han berättade om att han tagit kort till sitt körkort i Stockholm och fått betala 120 kronor för mycket, vilket han dock efter mycket om och men fick tillbaka. Han frågade henne tusen frågor om hur det gick till att fixa pass, fast passfixande inte ens var hennes ärende. Till slut kom en kompis till henne in och hon kunde snällt, men bestämt och förmodligen med en lättnad, lämna samtalet med denna gubbe och istället gå till henne.
Det är ju egentligen ganska sorgligt med sådana där personer som söker kontakt bara för att få prata, trots att de förmodligen vet svaren på alla frågor de ställer, men samtidigt så kände jag att jag inte var på kallpratarhumör, så jag är som sagt glad att jag slapp det idag!


När det väl var min tur blev jag placerad vid en korttagningsautomat som var riktad mot kön (i vilken alla stod och glodde på mig när jag skulle försöka vara allvarlig) vilket bidrog till att framtida passkontrollanter kommer kissa på sig av skratt så fort de får syn på mitt passfoto...  Jag hade en sådan där typisk "nervös-Lena-blick" och en smått spänd och skakande underläpp.


Jag kan ju inte ens kolla mig själv i spegeln rakt framifrån och med allvarlig min utan att blir nervös eller fnissig, så ni kan ju tänka er hur detta foto blev. Heheheee


Försökte ta en likadan i camen nu när jag kom hem, men trots att denna bild blev hideous så blev passfotot ca 5 ggr värre!



Men bortsett från detta nederlag så är jag glad, för i kväll kommer Sanna hit för att vi sedan ska bege oss till O'learys och kolla på Sverige-Ukraina - och om jag känner oss rätt så kommer vi snabbt gå in i supporter-mood och skrika och vråla som värsta huliganerna. Meeen det är ju kul! Hoppas vi får läktarplats, det är ju det ultimata!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0