Djurstyckning

Idag har jag och mina två vänner Rebecka och Jasmina klätt oss i vita rymddräkter, hårnät och skoskydd och varit mitt uppe i korvproduktion och djurstyckning!
Jag trodde först att jag skulle svimma i och med att jag på äldre dar blivit sådär töntigt överkänslig, men jag tog ett djupt andetag (innan vi kom in i slaktrummet), kom över min feghet och kom därifrån som en stark och stolt kvinna!

Anledningen till att vi idag befann oss i denna situation är att vi ska genomföra ett marknadsföringsuppdrag för Robertsons charkuteri AB till vår C-uppsats och därför ville få insikt i verksamheten. Det känns jättebra detta! Det svåra är bara att avgränsa det hela så det inte blir FÖR stort. Finns så mycket roligt vi skulle vilja undersöka!

Köpte även gudomliga matlådor för ynka 49:- i Robertsons egna butik. Idag serverades skinkstek, ugnspotatis och någon god ljusbrun sås! Köpte även hemkokt körsbärssaft som jag ska kalasa på snart! MHNHMHMHM!!!! Älskar körsbärssaft mer än livet!

Vi fick även en massa korv att ta med oss hem. Ost- och baconkorv, bacon- och vitlökskorv samt ölkorv! Avnjöt därmed körv med brö på Beckas uteplats för en stund sedan. Och vitlökskorven var to diiiie foor!

Nu har jag Lena-tid! Ligger utslagen i soffan, lyssnar på Thåström på hög volym och ska, så snart jag skrivit klart detta, läsa och inspireras av Style by-tidningen som låg i min brevlåda idag när jag kom hem!

Det är ett gott liv!


Kommentarer
Postat av: Elin

Gott att höra! :)

2012-03-27 @ 23:14:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0