Intense

Har glömt att delge min otroligt intensiva gårdag. Då var jag duktig minsann!

Gick upp tidigt. Förberedde mig med en kraftig frulle och begav mig sedan till stadsbiblioteket för att läsa den där pörskans boken. Kl 9.30 satte jag mig, som jag tidigare nämnt, i den tysta lässalen. Fann snabbt min plats i en behaglig fåtölj, slog upp boken och förde kaffetermosen mot munnen och sörplade (dock tyst) i mig det medhavda kaffet.

Jag läste och läste och läste och läste.
Blev tillslut hungrig, vid 13-tiden, och tog mitt pick och pack och gick till Ica för att inhandla någon sorts föda.
Fann en måltidsersättningsbar som jag nöjt norpade åt mig med tanken att denna gör mig mätt OCH kan intas inne i den tysta lässalen.
Gick därmed snabbt tillbaka till bibblo igen (hade ca 15 minuters "paus" där då jag gick till ica och tillbaka), slog mig ned i fåtöljen och plockade upp boken och min bar med choklad- och caramellsmak. Tuggade ljudlöst och hade snart ätit upp hela.
Kände mig då jättenöjd över mitt lunchval.

Detta kom dock snart att ändra sig då jag efter några minuter började må fruktansvärt illa och fick andas tungt för att inte kräkas. Läste dock vidare, men slängde upp fötterna på fåtöljen bredvid för att bli lite mer bekväm.
Mådde konstant illa resterande tid men satt ändå lydigt kvar i samma fåtölj och läste till klockan slog 17.30!!!
= 7 timmar och 45 minuters konstant läsande alltså!!

Snacka om disciplin?! Eller? Är iallafall stolt över min prestation i och med att jag kom en riktigt bra bit i mitt läsande.
Synd bara att jag inte kom på den smarta biblioteks-idén tidigare. Då hade jag bergis varit färdigläst för länge sedan.


Idag har jag dock inte varit där. Varför, kan man då fråga sig.
Jo, för att jag trodde i början av dagen att jag hade massvis med saker att åka på under dagen. Det stod på C-uppsatsschemat att vi skulle ha handledarträff plus att jag vid 17 skulle på fotosession med finansutskottet.
Fick sedan reda på att handledarträffen dock inte gällde oss.
Och fotosessionen bestämde vi precis att vi skulle skjuta upp tills en annan dag.

Så nu sitter jag här hemma, helt utan inplanerade saker att göra och är så osugen man kan bli på att läsa klart boken. Jag mår fortfarande(!) illa från gårdagens måltid och snön gör mig lat så jag inte orkar gå utanför dörren.

Jobbig dag! Idag är jag inte duktig minsann...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0