Jag har förlorat i kriget med mig själv

Nu är helgen som bekant över...
Den har varit väldigt spontan och trevlig, må jag säga!
I fredags satt jag, Annica och Joel på Ivy ett tag och drack bira och mojitos! Det spelades dubstep där, vilket resulterade i  att vi suktade efter mer och begav oss till Satin! (Fick dessutom sällskap i outfitspegeln!)


I lördags var det födelsedagsgalej för mig hemma hos mina kära föräldrar. Aldrig någonsin har jag sett så mycket godsaker på samma gång. Jag hade gjort enorma cupcakes, mamma hade gjort en kladdkaka, köpt ännu en kladdkaka och en morotskaka och Elin och Anders hade med en chokladmoussetårta från Sveas... Sliskigt värre för en småbakis Lena... Men gött var det! Och trevligt var det också!

På lördagsaftonen var det dags för den sedan läänge efterlängtade Thåström-konserten. Jag var i depp-mode hela eftermiddagen vilket lämpade sig bra för att komma i riktig thåström-form och få den rätta feelingen.
Konserten var huuur bra som helst! Han körde alla låtar man tänkbart kunde önska sig. Och stooora plus var att han även spelade två Imperietlåtar!(!!!!) - Kriget med mig själv och Du ska va president. Så sinnessjukt bra och otippat var det.
Efter konserten begav vi oss till Stallyktan för öldrickande och socialiserande. Detta var även det väldigt trevligt och det slutade med att vi gick vidare till Prisma (för virus var fullt...) och försökte samtala med ett skränigt rockabilly-band som bakgrundsmusik.


Idag har det ju varit smygsommar vilket innebar att jag och Annica packade våra cyklar fulla med fika och begav oss ut i Oset. Satt och solade mot en husvägg och njöt av livet i stort!
Är seg i hjärnan så det kommer inte ut mycket inspirerade text ur mig idag märker jag... Hoppas på förändring inför veckan!


Nu ska jag sätta mig till rätta i soffan, sippa på ett glas mjölk och skråla med till Coca cola cowboyssss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0