Kaoshelg!!

Är på strålande humör efter en strålande helg!

Det var i MÅNGA avseenden kaos i lördags men allting löste sig och blev perfekt tillslut!

En axplock av kaos-artefakter:
  • Jag skulle ringa och väcka Björn för att han inte skulla försova sig och missa sitt tåg hem till Örebro - jag vaknade inte av alarmet.
  • Han ringde dock och väckte mig istället med ynklig röst och frågade om jag skulle bli ledsen om vi ställde in vår Stockholmsresa.
  • Vi kom dock fram till att han skulle åka hem till Örebro iallafall då han ändå lagt 200 spänn på en tågbiljett.
  • När han kom till stationen där jag hämtade honom såg han ut som döden själv. Hade stått och fryst i Ludvika i 20 minuter i enkom linne och tunn kavaj. Plus att han var liite bakis plus att han enbart sovit max 4h.
  • Vi beslutade oss för att åka hem till Björn så han kunde få sova och värma sig lite.
  • Packade oss ca en timme senare in i bilen och åkte iväg mot Stockholm.
  • Innan vi ens hunnit ut ur Örebro ringer Björns pappa och uppger ledsamt att de räknat fel och bara har 8 biljetter och att det alltså inte finns biljetter till mig och Björn.
  • Vi skrattar bara åt all komik och beslutar oss för att ändå åka ut på motorvägen för att få en liten roadtrip och kanske hitta någonting annat roligt att göra.
  • Plötsligt slår det mig att de ju inte alls räknat fel, utan att vi bara är 8 personer inklusive mig och Björn. Vi ringer upp pappa och mamma-Björn och förklarar.
  • Satte återigen riktningen mot Stockholm men var då aningen efter i tidsschemat.
  • Kom tillslut fram till de fyrafiliga vägarna innan Stockholm, jag börjar panika och Björn sover som en stock.
  • Jag lyckas till slut väcka honom och uppmanar honom att vara phony-kartläsare - varpå han håller den åt fel håll så vi hamnar heelt galet!
  • Virrar runt i Stockholm innerinnerstad(!!) Åkte precis runt plattan! JAG! som inte är den bästa bilföraren i stressiga och hetsiga statsmiljöer(!!!)
  • Ser tillslut slutet på allt kaos och alla felåkningar - varpå tuuuusentals demonstranter kommer och går och vi bli pekade av Poliser att köra åt motsatt riktning mot vad vi ville.
  • = Bortvirrade igen!
  • Hittade dock tillslut ett parkeringshus (bakom NK - snooordyrt! drygt 100 kr i timmen tror jag det visade sig vara...) parkerade och sprang! Båda höll på att pissa ner sig och hungra ihjäl!
  • Fem minuter innan föreställningen började kliver vi in i byggnaden!! Sprang ner till toaletterna, köpte därefter en muffin och rusade in på parkett, slog ner våra rövar och så började tillställningen i samma sekund!

Jag grät lite lätt till slutscenerna och det var över lag roligt att göra något som man inte alltid gör. Mycket trevligt med andra ord, och att träffa hela familjen Wallgren var ju också väldigt trevligt trots att det blev av en aningen hetsig karaktär.

 

Efter teatern sprang vi tillbaka till bilen, körde ut ur stockholm (körde bara fel två gånger då!!) och gasade mot Lindesberg. Stannade  på en mack och köpte folköl till rockstjärnan och härjade sedan loss i bilen. Det var skooj!

 

Väl i Lindesberg möts vi av maaasssvis med raaggarbilar på cruising runt stan så vi fick snällt parkera bilen och promenera till puben Bistro Bellman där Generalerna skulle spela. Vi hittade tillslut till stället och till de andra grabbarna.

Väl där kände jag att det nog var läge att äta någonting mer än den pressbyråkorv jag ätit i Dirty dancing-pausen.

Såg några goa, runda gubbar stå och samtala och förberedde i mitt huvud att jag till dem skulle säga: - Ursäkta *konstpaus* Vet ni ifall det finns någon affär öppen här i närheten?

 

Jag gick fram emot dem och i samma stund som jag skulle öppna munnen och säga detta lägger en av gubbarna av världens skit varpå jag säger:

-Ursäkta... *konstig paus*

De båda garvade en lång stund och so did I. Spelade med att det var jag som hade skitit ett tag och fick sedan svar på min fråga.

När Generalerna sedan gick på hängde jag med dessa gubbar och dansade som galningar framför scenen! Det var förresten hur kul som helst att se Generalerna! De är så duktiga och sådana glädjespridare!!

 

Så, detta var en liten rask resume av min helg! Mycket trevlig må jag säga!

PUSS

PS. jag tycker om Björn!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0