10 points goes toooo.. France!

Denna afton slog jag och tjejerna till på stort och möttes upp på Castellane för en mysmiddag.
Det blev pizza och en flaska rödvin!
Precis när vi äntrade restaurangen fick vi en trevlig överraskning förutom det faktum att det såg mysigt och genuint ut där inne...Servitören var nämligen en riiiktig tio poängare!! Jag skämde över hur jag bevittnade att jag själv plöstligt förvandlades till en fnittrande 14åring... Maten och vinet avnjöts som under andakt.
Matilda utmanade sedan oss singlar att make a move, vilket vi mest skrattade åt och inte direkt sedan brydde oss om - trodde jag i alla fall!
Plötsligt såg jag hur Mimmi och Charlotte såg lite räviga ut och fifflade med någonting på andra sidan bordet och upptäckte sedan att de skrivit mitt nummer och namn på en servett och sedan skrivit: "till servitören med de blåa ögonen"... Jag blev väldigt generad och vi skyndade oss ut därifrån för att hinna med bussen (vilket var lönlöst eftersom vi fick vänta en timme (!) på den...)
 
Och nu när jag slutligen kom hem och gick omkring och fixade för kvällen hör jag hur phony ringer!!!! Höll på att skita ner mig en aning men svarade tillslut och mycket riktigt så var det den tjusiga servitören som ringde. Han pratade dock bara snabb franska och ingen engelska så vårt samtal blev aningen torftigt. När vi efter en stund insåg att vi omöjligt förstod vad den andra sa, önskade vi istället varandra godnatt och sade adjö.
 
Nu ligger jag och skäms ännu mera och ältar detta.
Varför var jag inte mer uppmärksam på mina forna franskalektioner!?!??

Kommentarer
Postat av: Sis

Sabla otur!!!! låter ju annars som en spännande "hur vi träffades-historia".. men det kanske var han som borde ha lärt sig mer engelska :P
puss

Svar: Ja, ALLA fransmän borde lära sig mer engelska.. det är förfärligt!!
Lena

2012-11-09 @ 09:47:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0