Jag använder högra hjärnhalvan jag!

- Jajamensan!  jaaa-a! Miiinsann!
Vi snackade om hjärnhalvor på marketing communication igår och att den högra är den kreativa och blabla varför man var tvungen att sätta den i rullning för att bli en success inom marknadsföring (eftersom man då behöver vara kreativ reds. amn.) Vi kollade bland annat på utdrag från en doumentär från National Geographics om autistiska underbarn och dess hjärnor... Det var över lag en skitintressant föreläsning (vi hade en gästföreläsare och alltså inte den gamla vanliga vilket förklarar en hel del.....) trots att jag blev utpekad som en misslyckare på den första kreativitetstestet...
 
Har dock varit mycket mer kreativ och skapande detta halvår än jag varit på länge förr.
Jag har på något sätt i nästan alla mina olika grupper blivit ansvarig för det "grafiska", "layouten" och "skapande", vilket jag gladerligen tar på mig, trots att jag ju egentligen inte alls är så haj på det.
MEEEN hur skall man kunna lära sig om man inte provar!? *cheesyyy*
 
Hur som haver, Jag har ju till och från nu i några veckor photoshoppat ihop maaassvis med reklambilder och imageboards för vår Louis Vuitton-parfymkampanj. Och nu idag har jag sedan ca 17.00 suttit och pillat i moviemaker och redigerat (klippt ihop) vår street marketing-film som vi äntligen var ute och genomförde idag!
Det var jätteroligt och vi fick många roliga reaktioner på tape, så det får vi hoppas att jag får till bra! det tar dock sin lilla tid när man är n00bie så jag har mycket kvar (plus att jag inte fått bilderna eller filmerna från någon i min grupp än så att jag inte har så mycket att röra mig med...)
 
Är dock snart nära ett nervöst sammanbrott av ett antal anledningar.
1. Datorn min är nära total melt down... den är segare än misslyckad chokladkola och hänger sig för varje "manöver" jag gör.  Förut började den dessutom tjuta högljutt och slutade inte förrän jag tvångsstängde av den... Känns sådär! Särskilt jobbigt när jag är så där gaaalet "kreativ" och därmed hoppar lite fram och tillbaka för att komma fram till vad jag egentligen tycker ser bäst ut.
2. Jag är dessutom LIVRÄDD för att mina gruppmedlemmar ska tycka det jag gjort är dåligt. För vi har inte tid att ändra något, i och med att vi måste få upp det här aset på Youtube och hinna få 1500 likes på den tills på onsdag... (eheheeeee)
3. Jag blev för någon timme sedan sådär obehagligt döförkyld! kan inte andas ur någon av mina näsborrar utan tvingas istället flämta och andas med munnen - vilket innebär att jag mår illa av mig själv och mitt äckliga beteende!  Har dessutom skitfula omatchande kläder på mig i och med att jag fryser så och därmed var tvnungen att dra på mig lager på lager av alla varma klädesplagg jag har. Elementet står dessutom på MAX!!   har nog febran insåg jag nu :((((
 
 
Jaha... Det var ju trist. Då måste jag ju vara ynklig nu och kurera mig. Alla mina rara girls är ute och äter nu förresten! Så jag var förståndig som tackade nej, men guuud så trist det är att vara förståndig ibland!
 
 
Jahaja. vilket skitinlägg detta blev. Har dessutom skrivit skit två gånger. Det känns inte som mig. Måste nog vara febern som sakta men säkert tar över mig och mitt sinne. Bör nog sluta innan det här går över styr.
 
 
snorig puss
 
 

Kommentarer
Postat av: S

Krya på dig! SoA

2012-11-23 @ 23:03:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0