Mingel och skumpa PÅ EN OOONSDAG!?

Fancyness och champagne börjar bli vardagsmat för oss i Marketing du Luxe-klassen vid det här laget...
Varje vecka har en grupp sitt event, och ingen har sparat på krutet! Alla är väl livrädda för läraren och vågar inte någonting annat än att slava intill det sista för att det ska bli perfekt.

Hur som helst. Förra veckans event var beläget längs havskanten vid hamnen på ett fem stjärnigt hotell (*****!!) Det kändes huur lyxigt som helst. Jag var ju VIP som ni vet..... heheheee . och vi blev följda från dörren till den sal vi skulle befinna oss i. Där fick vi numberous glas med champagne, snittar och annat småplock. Sedan bjöds vi på Asiatisk fashion show!

Idag är det dags igen : Vi ska vara på plats på Radisson hotell i Vieux Port klockan 13:45, och där får vi hoppas att vi bjuds på lyx och överflöd, för det var det som utlovades i inbjudan!

Detta sätter lite guldkant på den annars sönderstressiga vardagen, minsann!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja somliga har det lyxigt minsann! Hoppas det blir kul och att du hinner med allt annat skoljobb också. Föresten blev presenten lyckad till din käre far! Vi kanske ska skypa på söndag em då tjocka släkten är här? Vad säger du om det, lilla vän? Kram från din ömma moder.

2012-11-14 @ 18:28:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0