MMMMUMS

Igår, mina vänner, var jag på en riktig, traditionell fransk date. Och guuud så trevligt det var!
Vi tog först en öl (hallonöl!!) på Red Lion och gick sedan vidare till världens mysigaste lilla vinrestaurang.
Där fanns bara ett fåtal bord och enbart ett fåtal rätter på menyn, och golvet var gjort av sådana där alldeles underbara franska klinkerplattor.
Och maten ska vi inte ens tala om!!! MMMMMH! Jag har inte ätit en så god måltid många gånger under mitt långa liv, och jag var även väldigt modig och vågade beställa det utan att jag helt visste var det var för något. Efter några tappra försök till översättning och sedan med hjälp av min bästa vän (google translate) kom vi fram till att det var Flundra och svart ris jag hade beställt.  Åh, det vattnas i munnen när jag tänker på det! Jag fick namnet på det där riset, så det måste jag leta upp här och bunkra upp med till hemresan. Och till detta drack vi ett gott lokalproducerat vin. Parfait!!
 
Bilden på maten ser kanske inte så förtjusade ut... men det kan jag lova er att det var den! Och den andra bilden är alltså på det fina golvet som jag bara var tvungen att "knäppa kort" på.


 
 
Nu ska jag somna in till GG för att sedan vara pigg och fräsch till morgondagens street marketing operation som äntligen skall bli av. Är lite nervig må jag erkänna!
 
Godnatt!
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0