Fransk modellkarriär nästa?

Skummaste grejen inträffade mig nyss!
 
Jag var på väg hem från univ och åkte uppför never ending rulltrappan från metron och kände plötsligt hur jag var iaktagen av en person bakom mig. Försökte dock tänka bort det och se oberörd ut.
När jag väl kom upp kom denna person (låt oss kalla personen för Hen, för jag kunde inte avgöra om denne var av kvinnligt eller manligt kön...) fram till mig och börjar tala på snabb franska. 
Jag stod där som ett fån och fick tillslut ur mig att jag inte förstod franska varpå hen då istället började prata engelska och förklarade att hen var fotograf och hade lagt märke till mig i rulltrappan. Hen frågade om jag ville modella för hen och frågade även om jag hade fem minuter över så hen kunde visa mig sina fotografier.
Artig som jag är sade jag att jag inte hade något speciellt för mig varpå hon plockade fram sin iPad fullproppad med bilder som jag fick bläddra igenom. Ganska snart uppdagades det att de kvinnor hen tidigare fotograferat var vulgära och lättklädda sådana och jag blev fullkomligt generad och även lite illa berörd.
När jag snällt kollat igenom alla bilder såg hen nog att jag var lite överrumplad och försäkrade mig om att jag fick bära hur mycket kläder jag ville om jag skulle gå med på att bli fotograferad.
 
Vi skulle uppenbarligen åt samma håll så vi följdes åt ända till min gata och hen berättade då varför hon fastnat för mitt utseende... Jag hade tydligen en "schizofren look" och såg snäll och väluppfostrad ut samtidigt som hen tyckte sig skymta en mer hård sida inom mig... Jag kan inte riktigt bestämma om jag tycker att denna schizofrena look låter som någonting positivt... 
Så jag tackade vänligt, men bestämt, nej till hens erbjudande med motiveringen att jag är blyg och inte gillar att bli fotograferad. Hen berättade även att bilderna inte användes till någonting publikt utan att det bara var för "eget bruk" vilket gjorde det hela ännu skummare 
 
 
Spännande minsann att bli studerad och utvald, meen jag känner inte direkt för att sitta på någon okänd hens vägg för resten av livet... 
 
 
 
Nu när jag kom inför dörren försökte jag dock locka fram denna scizofrena sida för att se om jag verkligen hade det inom mig. Redigerade den även litet för att få samma mystik över den som hen hade på sina fotografier... Nå, vad tror ni?
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Bra Lena var rädd om dig. Kram.

2012-10-19 @ 20:30:47
Postat av: Anonym

Akta dig för FULA GUBBAR,dom kan vara både snygga och trevliga!!
VARNING!!

2012-10-20 @ 13:36:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0