Frustration

Ska inte trötta ut er med utdraget pluggsnack, men vill bara meddela er om att Marketing du luxe-redovisningen idag gick bra!
Vi skulle ju göra ett event och vi genomförde en helt psyko ceremoni till våra utvalda Gudar aka Lyxprodukter.. Vi stod helt förstelnade framme vid tavlan formade som ett V, i ett kolsvart klassrum med enbart massvis med levande ljus lysandes och bar svarta ögonmasker. Hade även bakgrundmusik som var så läskig att nästan jag sket i brallan trots att jag redan hört den flera gånger under projektets gång. Dessutom fick publiken två och två gå fram och gå ned på knä framför vår sektledare och ta emot "konsumtionens välsignelse" och mottaga en goodie bag...
heheeee, det var kul!


Den andra redovisningen för dagen var dock mindre rolig. Det var samma lärare och det verkade som om han hunnit genomgå en total personlighetsförändring på den lilla rasten mellan kurserna...

Jag kan bara säga såsom såhär: att om en lärare i Sverige hade varit så arrogant, så fruktansvärt oförskämd och otrevligt så hade denne hen fått sparken samma dag!
Det var seriöst det sjukaste uppträdandet från en lärare evah! Han viftade med handen mot oss för att visa att han var ointresserad och ville att vi skulle byta slide innan vi pratat färdigt, han beskyllde i stort sett en tjej i min grupp för att vara en tråkig människa och sa till henne att "du kan inte skratta, kan du?"
och han sa till en annan som enbart argumenterade emot honom att: "ska du hålla på och bråka? Gör inte det är du snäll. Jag är för trött för att bråka just nu".

Dessutom ställer han helt orimliga krav på oss "bara för att vi är åtta stycken i gruppen"... Vi ska bland annat, på en månad, lyckas skrapa ihop 1500 views på youtube och få 1500 likes på Facebook för ett fejkföretag för en äcklig parfym... Good luck to us, säger jag bara!

Förlåt, nu blev det ganska långt och tjatigt ändå...
Men men. That's liiiiife.

Tyck synd om mig!!!!!

/ Ynklig ändock samtidigt väldigt förbannad tjej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0