No more solkiga kläder!!

Har i ca 2-3 veckors tid frenetiskt kikat in i tvättstugan varje gång jag kommit hem från univ och därefter några fler gånger per kväll för att se om det är ledigt. Det har det dessvärre aldrig varit.
Svårigheten med att få tillgång till en tvättmaskin kaaaan bero på:
  • att det inte existerar något bokningssystem
  • att det enbart finns två maskiner, vilka broderligt och systerligt skall delas mellan alla personer som bor här på nedre botten i hela detta lägenhetskomplex = dvs skitmånga människor.
Likt hon den där extremt irriterande och jobbiga läkaren i Vanish-reklamen, "så gillar jag inte att gå omkring i solkiga kläder", men den senaste tiden har jag alltså varit så illa tvungen att göra det...
 
MEN nu var turen äntligen min!!!! Vinden har vänt!  Oh happy day!
Jag lyckades få till en tvätt igårkväll, men när jag sprungit iväg för att växla till mig mynt (för det kostar 2,80 euro per maskin och 1,80 per torktumling... skitdyrt!!!!) och glatt återvände till tvättstugan för att lägga i min andra maskin var den redan upptagen igen. . . . . . . .
Idag när jag var "ledig" var det första jag gjorde när jag vaknat upp ur min nattdvala att rusa iväg till tvättstugan, och då fann jag till min stora glädje att det fanns en ledig igen!
 
Så, nu kan jag ääntligen känna mig fräsch och osolkig igen!
Skön känsla, minsann!
 
...........
 
Nej, nu känner jag mig som en lögnare...
Jag måste erkänna att jag trots detta inte kan påstå att jag idag känt mig så värst fräsch...
Jag blev igår bjuden på egenmarinerade räkor och hemmagjort vitlökssmör av mina kära polska homiesar.
Idag perspirerar jag vitlök genom varenda por på kroppen och i och med att jag enbart varit hemma idag och inte haft smink på mig så har upptäckt att om jag gnuggar mig i ansiktet utsöndras en vitlöksstank från fejjan min!!!
Karlarna måste ha haft i en ofantlig mängd vitlök i den där maten?!  men gött vareee!!

Kommentarer
Postat av: Elin

Hahaha, vitlöksfejs! Låter nice :P

2012-10-23 @ 00:34:29
Postat av: mamma

Vi är inte mycket bättre vi!!! Har just ätit små grissini med egenblandad tzaziki. Också gött! Vi kanske kan bli inbjudna till grannarna när vi kommer? Kram!

2012-10-23 @ 18:57:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0