There's a lot of things to do before you die...

Vi har så mycket att göra på univ att jag inte ens vet var jag ska börja. 
Jag står för tillfället på bussen där jag ändå inte har något internet och förbereder detta inlägg. Annars hade jag aldrig haft tid att uppdatera. 

Jag ber i förväg om ursäkt för allt beklagande men jag bara kände att jag var tvungen att delge mitt vidriga livsöde vilket kanske också kan förklara varför jag är så dålig på att höra av mig till alla er där hemma...

Let's make a list:
• Nästa onsdag har vi en jättestor presentation på Markering du Luxe-kursen. Vi ska anordna ett lyxigt event, fixa sponsorer, fixa en mystisk surrounding med musik, ljus, mörkläggning, inbjudningskort, masker och allt som hör det till. Under detta event ska vi visa en flashig presentation (helst något filmliknande istället är powerpoint men något sådant program är det ingen av oss som har). Dessutom ska vi lämna in en rapport där vi presenterar en massa tops and flops gällande lyxiga launches plus en business plan och allt vad det var för lyxprodukten som eventet kretsar kring. 
• I Markering Communication ska vi också nästa onsdag redovisa en powerpoint med minst 100 slides där vi grundligt går in på temat buzz marketing och visar massvis med exempel för lyckade sådana, misslyckade, sådana gjorda av kändisar, sådana som förekommit i tv-serier, i sociala medier samt en avdelning där vi analyserar Instagram och dess framfart, dess samarbete med Facebook samt motsvarigheten till instagram som Google har ett samarbete med. Del två här är att hitta på en "avatar" till ett parfymmärke som heter Nejma och först förklara, analysera och kritisera deras nuvarande marketing strategy. Därefter ska vi hitta på en egen, ny strategi och göra en detaljerad markering och developmemt plan samt komma upp med realistiska mål, buzz marketing- och street marketing-strategier och liknande som vi sedan ska genomföra och marknadsföra så vi kan skapa oss 500ish likes och followers och liknande på samtliga sociala medier som existerar. Utöver detta ska det även här in en rapport på alla dessa planer och all inhämtad information. 
• På International marketing cases har vi ett grupparbete tills på fredag där vi ska planlägga hela fashion industrin i Frankrike och Italien. Därefter ska vi göra en grundlig analys av dessa och komma på en development strategy och en fullständig finansiell plan över alla kostnader som man kan tänkas ha i modebranchen. (denna uppgift blev vi tilldelade igår...)
• I denna kurs fick vi idag även ett individuellt arbete där vi ska leta reda på några misslyckade marknadsföringsstrategier och analysera varför de gick fel. Detta är tills på söndag
• i European and International marketing tror jag att vi har en redovisning imorgon bitti. Blandar dock ihop denna kurs med alla andra så minns inte vad det handlar om. 
• I Business strategy ska vi tills nästa tisdag göra en Scenario plan för vilka scenarion som kan inträffa för en massa olika SBU:s som vi jobbar med i ett case. 

Och imorgon har jag föreläsningar 8.30-20.30 så då kan inget att dessa arbeten bli gjorda.

Det är ju så tråkigt, för egentligen är alla mina kurser och uppgifter väldigt intressanta men bara för att det är så förbannat mycket av allting finns det inte timmar nog på dygnet att göra någon av uppgifterna helhjärtat och ordentligt. 

Idag har jag dessutom inte ens haft tid att äta lunch utan har bara ätit muffins och en Snickers så jag känner mig helt svimfärdig i den 27-gradiga värmen som vi idag välsignats med!(!!!!!!)

Och som grädden på moset så kommer Elin och Anders till Marseille ikväll och stannar tills på lördag. Har ingen aning om hur jag ens ska hinna träffa dem men det kommer nog tyvärr inte bli förrän på torsdag då jag är tvungen att skolka från en lektion för att hinna umgås med dem över huvud taget. 

I just love my life!

/Sönderstressade muntergöken Lena

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej. Kul att du har att göra. Fixa en enkel film i PhotoStory eller ngt mac. pgm. Gratis är gott. Lycka till! S

Svar: tack för tipset!! :)
Lena

2012-10-10 @ 06:23:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0