Inflytt i lägenheten

Idag fick jag lägenheten och guesss what!?!?!??! Jag hade EL!!! Jag var lika förvånad som mademoiselle Tellier, men det är ju bara att taacka och ta emot. Antingen lyckades elbolagskvinnan jag pratade med  í telefon från Sverige förstå mig innan han slängde på luren i örat på mig, eller så är det bara ett pleasant misstag.
Gött hur som helst!
 
Här kommer en bildkavalkad med tillhörande bildtexter:
 

Det första jag gjorde var att gå till närmsta supermarché där jag sedan strosade runt blandhyllorna i en halvtimma. Blev dock samtidigt försöljd av en fransk kille som inte kunde acceptera att jag inte ville dricka kaffe med honom. Väldigt obehagligt men eftersom jag gick runt där inne så länge så tröttnade han och försvann!


Min kombinerade säng/soffa för de närmsta månaderna. Det fanns inga lakan eller liknande så jag slank in på en shop på vägen hem från affären och köpte ett, plus en kudde. 


Här är denna lakankit. Världens fulaste och dyraste. För detta och en kudde betalade jag snällt 31 euro...


Skrivbord mittemot sängen. På bilderna jag såg hemifrån trodde jag dock att den svarta rutan över skrivbordet var en tv men det visade sig i själva verket vara någon slags anordning för magneter...

Så här prydlig har nog aldrig min garderob sett ut förut. Men när jag packade upp upptäckte jag hur vimsig jag varit under packningen. Massvis med långärmade och knappt några sommarkläder... Sååå jag har alltså tillåtelse att shoppa sådant här! WIIE



Min lilla kokvrå! Har ingen ugn!!! men mikro, får försöka förstå mig på den någon dag och läsa den franska manuellen för att se om det finns någon slags grillfunktion eller liknande. Det första som slog mig var att jag inte skulle kunna göra vitlöksbaguetter! :'''''(


Badrummet var fräscht men luktade kobajs.


Och så slutligen: detta är tydligen mitt namn här nere. Honningson. Låter.... kinesiskt eller något. Så om ni ska skicka brev till mig är det nog viktigt att nii skriver lägenhetsnumret (a006) annars är det nog kört är jag rädd! 



Nu ska jag in och pudra näsan lite: bokstavligen talat och sedan vänta på klartecken från mina nyfunna polska grannar som bjöd in mig på häng ikväll. Tror dock att det blir en tidig kväll för jag planerar att bloggga på De kallar oss utbytesstudenter-bloggen ikväll också!

 
Heppåre!
/Mademoiselle Honnigson

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej vilka fina bilder på din lilla lägenhet. Hoppas du kommer att trivas där. Tänkte på det där med efterhängsna killar, du får väl klä dig så du smälter in och inte bry dig om dom. Umgås med dina nya vänner och ha det så bra. Lycka till! Många långa kramar från mamma. ; ) vi hörs snart igen.

2012-09-10 @ 22:57:22
Postat av: Sis

va fint det ser ut! riktigt fräscht ju :) haha mamma, vadå klä sig så man smälter in? beige som husväggarna eller? hihi... vill också höras ju! har du skype eller? kraaaam

Svar: hahah ja jag får klä mig i beige kombinerat med soppåsfärger.. det är så gatorna ser ut!Jajamen jag har skype! Vi får planera in en date någon dag!! :)
Lena

2012-09-11 @ 11:20:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0