Jag höll mitt ord!

Idag har det ordbajsats minsann!
 
Den sista frågan som jag hade kvar från igår påbörjades idag vid 10-tiden. Upplevde att jag låg så pass bra till i tid att jag tog en liten sovmorgon...........
Eller så var det så att jag omöjligt kom upp klockan 8... Det låter jag vara osagt!
 
Denna fråga lyckades jag till bredden utsmycka med skit, sånär som på 200 tecken. Blev till och med en stund orolig att jag överskridit maxgränsen. De andra frågorna utvecklades också och efter att nu gjort några statistiska uträkningar står det klart att varje fråga i snitt ligger på 969,67 tecken av 1500 möjliga. Jag måste nog helt enkelt se mig besegrad och inse att jag nu för tiden fattar mig kortare än jag gjorde förr. I've lost it!!!
 
Älskar dock att känslan jag får när jag läser min egen text tar mig tillbaka till julafton kl 19...
Jag använder nämligen sådana ordföljder som förekommer i Karl-Bertil Jonssons julafton.
Tänk er "Ett väl utfört arbete ger en inre tillfredsställelse och är den grund varpå samhället vilar".
Typ så är hela min hemtenta uppbyggd, men jag berättigar det faktum att sådana för tiden sällsyta uttryck och böjelser används med att vår lärare säger sig vara väldigt förtjust i sådant språk samt att det i synnerhet lämpar sig gott bland gammeldags lagtext. Jag fullkomligt ÄLSKAR även att det inom rättsvetenskap är tillåtet med milslånga meningar!
 
Såååå. Typiskt förresten att det enda tillfället någonsin då jag inte blir färdig med en tenta sekunden innan inlämning är just idag, en torsdag.... Det är ju enbart skit på tv idag!!!
 
/Tjejen vars liv kretsar kring tv-tablån

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0