Dagens nederlag (direktblogg från tåget)

Sitter på tåget nu och bara det faktum att jag är på väg hem från Göteborg igen är ju lite av ett nederlag eftersom vi haft en sådan underbar helg - Och mer nederlag skulle det komma att bli.

Jag placerade min häck på en plats i den obokade vagnen, plockade upp phony och började lyssna på Jonas Gardells sommarprat och njöt. Blev dock snart avbruten av en karl som hävdade att platsen jag satt på var hans varpå jag snällt fick flytta på mig.
Vandrade så skamset vidare i vagnen och fann snart en tom och slog mig ned där istället.
Lyssnade där klart på sommarpratet, grät en skvätt åt det vackra han sa och lyssnade sedan på fabbolåtar en stund medan jag bläddrade i tidningen Kupé, hittade däri ett olöst suduko och letade upp en penna ur väskan och tänkte att livet ju faktiskt är förbaskat bra ändå!

Den tanken fick jag snart tänka om då en tvärilsk tant kom och rörde på sina rödmålade läppar. Jag som lyssnade på så hög musik och var inne i min egna lilla musikbubbla kunde omöjligt höra vad hon sa men förstod att jag även satt på hennes plats då hon demonstrativt slängde upp sin väska på sitsen bredvid min. Jag rafsade snabbt ihop mina saker och flydde.

Fann ytterligare en ny plats var jag satte mig ned. Tog ett djupt andetag, satte igång min musik igen och plockade fram tidningen som hörde till denna plats och hade pennan beredd i högsta hugg. Bläddrade snabbt fram till Suduko-sidan och möts där av en sönderkladdad och fellöst suduko!!!!!!!!!


Blev på riktigt arg och drämde igen tidningen. Skämdes snart över mitt beteende och koncentrerade mig istället återigen på musiken och efter att nu lyssnat på best of mysplaylisten en stund känner jag att livsglädjen är på väg smygandes tillbaka.

Det var väl för väl!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0