Djurinvasion!!

Hela min vardag invaderades av djur igår.
Först blev jag som sagt sönderpsykad av en katt vid frukosten.
När jag senare kom hem från jobbet igen och skulle parkera min bil kom det en hare kutandes i högsta fart mitt inne i stan. Men det hela slutar inte där!!
När jag kom till mr G:s vänners lägenhet där vi mellanlandade innan vi skulle åka och bada dök det upp en liten harunge där inne i lägenheten också! Alltså I lägenheten på andra våningen!!!
Jag trodde vid första anblick att det var deras husdjur och kommenterade scenariot när denne försiktigt sprang omkring i kontoret med ett pipigt: "nej men vad söt!!". 
Då blev även de andra varse om harens existens varpå de förskräckt gapade och skrek vilket innebar att jag snart förstod att det inte var frågan om ett tamt husdjur utan att det i själva verket var en vild rackare.
Efter en lång stund av lockande med morötter och diverse skrämseltekniker sladdade den iväg i närmre 200 blås och försvann ned för trappan och ut på gården.
Senare på kvällen åt vi dessutom myror...
 
 
Här kan ni se ett bildbevis på den livrädda harens infinnande i lägenheten:
 
 
Här kan ni se en bild (eller närmare bestämt två stycken ihopklippta...) från kalabaliken som uppstod då min mätarställning på bilen slog om till 15000 mil. Vi filmade även den stora stunden så det är nu föralltid förevigat!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0