Fiiiin helg!

Fredagen spenderades med min fina lilla familj där vi bowlade och käkade på pitchers för att fira pappie. Efteråt hade jag bjudning hemma hos mig där vi skrek ikapp till fotbollen och drack bira. Kvällen avrundades sedan på Bishops med Elin och Anders (de äldre generationerna hade tyvärr knutit sig lite tidigare och fallit av på vägen).


Igår var jag på mastodontloppisrunda med Annica. Hann med golfhallens loppis, Livlinan, Erikshjälpen, Uffes lada (i Hallsberg!) och någon annan liten loppisbod där i Hallsberg + Dollar store.
Behöver jag säga någonting annat än att jag var lyrisk?! Så mycket gamla saker och fynd!!!

Jag höll dock igen lite men köpte en adventsljusstake, en ultimat duschhylla, tre tebukar och en konstig tröja/klänning (som jag ska fundera lite ytterligare på hur jag ska använda...)







Allting detta för 105 kr.
Shoppade sedan loss rejält på dollar store så nu kommer jag inte behöva handla schampoo eller rengöringsgrejer på åratal!

Igårkväll hade vi en jättemysig kväll hos Annica och Joel där även Timmy och Oscar ärade oss med sin närvaro. Spelade spel, pimplade vin och pratade skit och allvarheter. Såå mysigt och trevligt!!

Nu: BK-käk med Annica och Joel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0