Måndagssyssla: leka datasnille, misslyckas, kasta ut elektronik genom fönstret

Denna förmiddag har jag försökt få min skrivare att fungera efter att den för några månader sedan helt plötsligt fick för sig att den inte var kompatibel med min dator längre (fast den hela tiden förut varit det...).

Till en början var jag försiktigt optimistisk. Det här kommer jag nog klara ändå, tänkte jag, och googlade drivrutiner och installationsfiler.
När 2,5 timmar passerat och inget framsteg skett började jag bli en gnutta frustrerad... Bet dock ihop och försökte ett tag till. Håller i skrivande stund på att ladda ner ytterligare en drivrutinsuppdatering. I och med att min dator är segare än misslyckad mikrokola tar det dock sin lilla stund (närmare bestämt - hittills 35 minuter).

Jag försöker hålla modet uppe men känner hur det silas iväg mellan mina fingrar... Snart ger jag upp!
Kan se mig själv tappa det totalt och skrika ut min vrede, slita mitt hår, sparka upp ett fönster för att sedan slänga ned den förbannade skrivaren OCH min kopiöst sega dator på bilvägen här nedanför. Därefter ser jag mig själv liksom förbytas... Plötsligt få en krum rygg och en helt galen blick som stirrar genom håret som hänger i testar över ansiktet. Därefter skulle det inte förvåna mig om jag skulle börja gapskratta för att en sekund senare tysta, krypa ihop i ett hörn och hålla armarna om knäna och gunga fram och tillbaka...

.....

Ungefär så känner jag mig just nu.
Hoppas ni, mina kära vänner har en bättre bra och att tekniken inte trilskas med er.

Adjö!




Kommentarer
Postat av: mamma

Gollum..........

2013-11-19 @ 19:59:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0