Världens mest creeeepy ställe

Vi hittade en väldigt skum/rolig/läskig bar i Köpenhamn i fredags. Se - och förfäras!!!!

Vid första anblick verkade detta ställe mest lite spännande och roligt med tanke på att de hade en massa udda uppstoppade djur på väggarna - en liten rolig detalj tyckte vi. 




Men när vi sedan behövde uppsöka damernas försvann all uns av "rolighet" och den byttes oavkortat ut av läskighet. 

Först och främst låg toaletten i källaren som vi nådde genom att gå ned för en mörk trappa följt av en mörk, vinklad korridor. 

Väl nere möttes vi av en glugg i väggen med galler för, och där inne låg det en massa gosedjur i en gammaldags barnvagn... Skumt?

Vi gick vidare och i slutet av nästa raksträcka möttes vi av ännu en glugg med galler för, där en människokropp med rävansikte stod tillsammans med två uppstoppade rävar.... Läskigt!!!!!



Därefter kom en 90graderssväng och ackompanjerat med ett gallskrik (från mig såklart...) uppenbarade sig då, precis framför ansiktena på oss, en kvinnlig torso och en mask hängandes för att symbolisera att vi nu nått damernas toalett. Creepyyyy!!!!!



Var helt skakis en lång stund efter men vågade mig sedan upp för trapporna igen och möttes då av ett inre rum i baren (som vi snabbt gått igenom tidigare utan att lägga märke till inredningen pga nödighet) där alla lampor var skapade av... avhuggna dockhuvuden!!!!!! Herre min ge... Så fruktansvärt creepy!!!!!!

Den läskiga grannungen i Toy Story är ju ingenting i jämförelse med detta... Och han har annars tidigare varit mitt mått för höjden av creepy-ness.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

What does the fox say!! :D

2013-10-01 @ 12:23:38
Postat av: Mikaela

What does the fox say!! :D

2013-10-01 @ 12:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0