Konstruerad värld - eller så är jag synsk?!!?!?

Den senaste tiden har så många, av mig förutsedda, saker hänt att jag på riktigt börjar betvivla denna värld och vår existens ALTERNATIVT mig själv, och jag börjar betänka det faktum att jag kanske är synsk. Att G och jag nyligen också kollat på the Matrix gör kanske inte saken bättre heller...

Hur som helst! Här kommer två målande exempel på min tes:

• Jag sa igår eftermiddag till mr G att det var "konstigt att inte en chokladkaka med jordnötter tillverkats än. Det låter ju som det mest naturliga i världen och är ju förmodligen hur gott som helst".
På kvällen när vi gick och la oss (ja, vi går och lägger oss så tidigt. G behöver sina åtta timmar...) läste jag igenom de bloggar som jag följer och upptäckte där att en av dessa skrivit om just detta, och att just choklad med jordnöttter är en nyhet från Marabou!!!!!


Hur sjukt är inte det?!

Men nu till det absolut värsta. Jag blev uppriktigt lite rädd när det hände:

I förrgår natt drömde jag konstigt nog om Kevin Kelly (eller vad han nu heter) som är med i Idol och drömde att jag tvingades släpa runt på honom överallt men att han hela tiden envisades med att bada och plaska runt i vattenpölar. 
- en väldigt udda dröm som jag berättade för G så fort vi vaknade. 
I gårdagens Idolavsnitt kom domen mot denne Kevin och juryn frågade honom vad han egentligen hållit på med på solomomentet tidigare i veckan (som varit väldigt dåligt).
Hans svar var då:
- Jag var ute och simmade. Tog mig ett dopp!

Och just detta, att han tog sig ett dopp och vägrade gå upp därifrån, var ju precis vad jag drömt natten innan!!!!!!!

Alltså fy. Jag får lite rysningar här... 


Detta kan ju enbart betyda en sak:

Antingen att denna värld, som jag så många gånger sagt förut, är konstruerad och att vi bara är figurer i detta spel med många buggar(!) som någon över oss spelar. 

Eller att jag en crazy psychic lady som borde börja jobba på cirkus?!!

Kommentarer
Postat av: Magnus

Ja vist är det mystiskt, men jag skulle vilja påstå att du inte är ensam att uppleva dessa "buggar". Jag tror många upplever dem men inte tänker på det eller ser kopplingen. Jag upplever att saker jag drömmer eller bara helt plötsligt kommer på upprepar sig på något vis i verkligheten. Ibland mer ofta än annars. Problemet är bara att veta innan vad som kommer att upprepa sig av det man drömt / kommit på. :)

Svar: Så sant! Men om man lär sig kontrollera detta kanske man blir synsk på riktigt?! Men skönt ändå att jag inte är ensam psycho ;)
Lena

2013-09-12 @ 11:14:43
URL: http://magnuslevin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0