Bonna-Lena i storstan

Idag fick jag äran att följa med chefen till OBH Nordicas huvudkontor i Sundbyberg för att hälsa på storstadskollegorna. Det var mycket trevligt, men redan ca 10 minuter efter ankomst sken min bonnighet igenom, trots min kamp att hålla de begreppen borta. 

Jag berättade samlat och välartikulerat om resan hit när en groda plötsligt flög ut ur munnen: "vi stannade på vägen och käkade frulle".
Snälla som kollegorna var lät de detta felsteg passera okommenterat men jag upplevde själv en inre skam. 

På lunchen med företagets CEO, en controller och min chef hörde jag mig själv i farten säga "ja, jag kan ju inte dricka öl hela tiden så då får jag gå till parker istället" (berättade att jag hade en pub på lin innergård och därmed inte kunde sitta där och sola/picknicka etc.)

Tillbaka på kontoret efter lunchen (handskalade räkor på ceasarsallad med parmesandressing(!!!) som avnjöts utomhus i solen) satte jag mig vid kollegorna igen och samtalade en stund. Gick ca 15 minuter senare på toaletten och upptäckte då till min stora fasa att ett relativt stort knippe av mitt framre hår hoppat över från mitt- till sidbena. Detta hade förmodligen skett någon gång under lunchen 20 till 75 minuter tidigare. Och återigen, vänliga som de var, fällde de alltså ingen kommentar utan jag fick skämmas i min ensamhet och inte få möjlighet att "spexa till/skämta bort det"....


Meeeen, förutom dessa smärre missöden hade denna lilla, halvt bortkomna tösabit från landet en sannerligen trevlig dag i den kungliga hufvudstaden. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0