Fullspäckad musikhelg

Denna helg har inte glidit förbi obemärkt utan har fyllts till bredden med diverse aktiviteter. 

I fredags grillade vi hos Becka och hade det otroligt trevligt för att sedan avsluta kvällen på Satin.

På lördagen vaknade jag ändå tidigt pga att jag har vant mig vid att gå upp kl 5 i och med att jag nu börjat jobba....  (Galenskaper). Jocke och jag unnade oss dock en lång, slöfrulle med filmtittande på förmiddagen för att på eftermiddagen stressa ihjäl oss och flänga runt i stans alla hörn för att slutligen hamna på Conventum där Örebro Studentsångare hade storslagen konsert. Det var lika häpnadsväckande bra som vanligt och jag hade ståpäls och blanka ögon ca hela tiden - Underbart! Därefter cyklade jag till Pia där Angelica också befann sig. Satt vid köksbordet och babblade och smuttade på vin i timtal. Huuuur mysigt som helst!

På söndagen blev det inte heller någon sovmorgon för då skulle jag upp och hoppa på tåget till Stockholm. Sedan drog hel släkten runt i våran hufvudstad och fikade och åt mat om vartannat till huvudaktiviteten stundades: ABBA-museumet och ABBA-kören som min syster är med i hade jubileum och allt vad det var. Gick på muséet och sjöng i en låtsas-studio, provade virtuella outfits och garvade ihjäl mig åt hur extremt creepy jag såg ut



Samt spelade in musikvideo tillsammans med ABBA (också en gnutta virtuellt). Det var skoooooj
Och sedan var det dags för konserten. De rev av en massa ABBA-klassiker och det var såååå bra!!




Därefter spanade vi på kändisar (självaste Benny Andersson(!), Peter Dalle, hon-som-har-släktingar-som-skulle-vara-på-Lanzarote i Svensson Svensson samt någon mer som jag nu glömt bort... Eller just ja. En rektor från SVT:s "Klass 9a" ..... (snark!! Bara nördiga lärar-släktingar som blev exalterade av det...).

Hur som helst. Det var en superrolig dag  och så mysigt att göra något tillsammans hela släkten. 


Och nu är det alltså måndag igen och jag är låååångt ifrån utvilad. Men det var det värt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0