Det går bra nu....

Har riktigt flyt i livet just nu. Detta började igårkväll och händelserna kom sedan på löpande band.

• Jag och Jocke var hos honom och skulle hem till mig på kvällen. Ekonomisk som jag är så hade jag ställt mig 10 minuters promenadgång bort för att det är gratis parkering där. Vid 22.30-tiden när jag är sjuk och Jocke hade ryggskottet from hell samtidigt som han skulle släpa med sig en gitarr och en fullpackad weekendväska var vi inte så kaxiga. Jag hade blodsmak i munnen när jag kom fram till bilen. 
• Vi påbörjade sedan resan hem till mig och så snart som vid drottninggatan/änggatan uppstod kallibalik. Tre galna mopedister som gått löst med trimningsverktyg kom som från ingenstans och jag tvingades tvärbromsa för att inte kapa dem. Tätt följt kom en galen bilförare och jagade dem och sneddade så i svängen att han nästintill touchade fronten på min bil. Jocke och jag hamnade i lättchock och tutade argt efter dem. 
• Väl framme hos mig hittade vi en ledig parkeringsplats väldigt närliggande - blev väldigt glada. 
• när vi nådde min port insåg jag att jag glömt min plånbok och mina nycklar hos Jocke. 
• Jag sade då till Jocke att han fick gå hem till mig i förväg om han ville och jag började gå mot bilen igen. 
• kom snart på att jag ju behövde hans nycklar för att komma in i hans lägenhet för att hämta mina nycklar och tvingades därför gå tillbaka till mig igen för att hämta honom. 
• åkte då tillbaka och hämtade nycklarna och plånboken och återvände till mig igen - svår parkeringsplats var nu tagen av en annan bil... Hittade dock en annan och släpade oss upp till mig. 
• jag skulle väl uppe i lägenheten ta ut mjölkpaketet ur kylskåpet och drog i min matlåda som öppnades och min goda ost- och skinkpaj flög ut på golvet. 

Efter detta skyndade vi oss och gick och la oss så inga fler olycklig skulle hinna hända. 


Min tur fortsatte dock även idag på morgonen. Först så blev vi försenade iväg hemifrån. Och väl på plats när jag ställde in matlådan i kylskåpet rev jag ner Hasses äggkartong så ALLA ägg flög i backen och gick sönder. 

Yeeey, skura golvet för hand, absolut det jag önskat göra det första jag gör när jag kommit till jobbet!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0