Ja ja, jag kan väl delge mitt deliciösa recept på helgens burgare då.. Eftersom ni tjatar så förbaskat
Tillagade VÄRLDENS godaste måltid i lördags. Begrunda och avundas:
Det ni skådar framför er är en 250(!) grams hamburgare, med några droppar rökessens och vitlök i vilket gjorde dem ofantligt goda (och medförde att vitlöksrapar i ett drygt dygn efter...).
(Tog kort innan jag öste på med chokladsås eftersom det är min stora last gär i livet och att glassen och marängerna därefter simmade/drunknade i ett mörkbrunt hav...)
Det ni skådar framför er är en 250(!) grams hamburgare, med några droppar rökessens och vitlök i vilket gjorde dem ofantligt goda (och medförde att vitlöksrapar i ett drygt dygn efter...).
"Pålägget" på denna burgare är grillpannestekt halloumiost med ringlad honung över (nam nam!!), knaperstekt bacon, fetaost blandad med créme fraiche, ett krispigt salladsblad samt stora tomatskivor. Det hela är sedan spärrat på en kinapinne för att den skulle hållas ihop.
Och det serverades till alldeles gudomliga egengjorda pommes och fetaost-créme fraichen.
SÅ OFANTLIGT GOTT BLEV DET!!!!
Var dock mätt fortfarande på morgonen när det var frukost time, vilket aldrig hänt förr då frulle ju är min specialitet i vanliga fall...
Så.
Sådan lyx hade vi i lördags!
...Och i fredagens måltid gick inte av för hackor den heller, må jag säga!! Då vankades det tjejkväll och Becka bjöd på serranolindad kycklingfilé, klyftpotatis och en sås från himlen.
Efterrätten var en egengjord glass med kolakakssmulor i, egengjorda hallonmaränger av hjärtform samt egengjord chokladsås. GOOOTTTT!!!
(Tog kort innan jag öste på med chokladsås eftersom det är min stora last gär i livet och att glassen och marängerna därefter simmade/drunknade i ett mörkbrunt hav...)
Kommentarer
Trackback