Bilallergi (!) och gokrubb

Hej kompisar!

Idag hände det sjukaste. 
Jag fick allergiska känningar när jag satt inne i bilen på väg till jobbet. 

"Inte så konstigt om du skalade potatis alternativt käkade en färsk ananas där i passagerarsätet", tänker ni nu förmodligen...

Men så var det ju inte!!
Istället var det så att min samåkningskompis hade parkerat sin bil under ett blomstrande (och fällande) träd. Massvis med blommor hade därför ramlat ned och lagt sig i inblåset på bilen = allergisk Lena när AC:n drogs igång. Var tvungen att torrsvälja allergimedicin på stört. 



För övrigt har denna dag gått i godsakernas tecken. Till frulle åt jag som vanligt min gudagåvomüsli. Till lunch åt jag mamma och pappas delikata torsk, potatis och äggsås (hur länge sedan!!??!), till "mellis" åt jag jordgubbar och några rutor mörk choklad med havssalt och pecannötter (kom jag på nu!!!! Fick för mig att det var pistasch! Inte konstigt att jag blev kliig i halsen igen där på eftermiddagskvisten...), till kvällis åt jag en snabbt ihopslängd burgare bestående av:
Surdegsbröd!!! Egengjord hamburgare/pannbiff från förra veckan!! Världens godaste fetaoooost!! Sweet baby ray's BBQ-sås!! Kollegans egenodlade sallad som jag fick i gåva i fredags!!!

Se så gött:

Det här är mina jordgubbar på mitt ostädade skrivbord:



Kommentarer
Postat av: rememberthiis.blogg.se

mums :D

2014-06-30 @ 23:04:41
URL: http://rememberthiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0