Jag är utan tvekan hatad av mina grannar,.,

Idag har det hänt igen. Tvåfaldigt dessutom.

Minns ni cykelfejden i mitt cykelskjul? (Där min cykel blivit vandaliserad, slängd med och dessutom vid ett tillfälle även snodd)

Idag kom följetongen.

I morse när jag kom ned och skulle ta min kära cykel på en tur fann jag den inte i skjulet där jag lämnat den. Greps därmed av panik och trodde den blivit snodd IGEN. Så var dock inte fallet utan någon vänlig (...) själ hade flyttat den runt hörnet och dessutom snott mitt sadelskydd (för andra gången...).

Blev bitter och beklagade mig över detta hela eftermiddagen. 

Nu när jag på kvällen kom hem och skulle hämta min cykel upprepades samma procedur. Min cykel stod inte där jag ställt den och jag greps på nytt av panik. Tog ytterligare några steg in och fick till min stora förskräckelse syn på detta: 

Efter ca 5 minuter lyckades jag tråckla ut min cykel vars cykelkorg fastnat i en annans cykels styre och vars trampa fastnat i ytterligare en annan cykels hjul...

Med andra ord, jag har uppenbarligen en galen, stark kleptoman med kort stubin boendes i min närhet. Jag skulle ljuga om jag inte medgav att det är en aning skrämmande. Men mest irriterande. Lämna mig och mina ägodelar ifred!! 

I och för sig lagades "knarret" som min cykel ådragit sig efter stölden i och med dagens "slängning", sååå... 
Tack för det, I guess!

Kommentarer
Postat av: Sis

Finns det ingen stolpe eller nåt ställ som du kan låsa fast den i så den inte kan flyttas?

Svar: Nej tyvärr inte. Hade ju varit en bra idé annars!
Lena

2014-03-05 @ 00:22:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0