En helg i de södra delarna av vårt rike

Denna helg började i bilen på väg ned till Jönköping. Det var delmålet på min och Jockes resa. Vi var minst sagt exalterade inför helgen. Vissa av oss lyckades behålla det yttre lugnet bättre än andra....
(Måste även här påpeka att dessa brillor inte är Jockes! Det är nämligen så extremt konstigt att han inte ens äger ett par solbrillor?!)

Det var fin utsikt från vägen så jag njöt till fullo då Jocke körde. Fick då även äran att vara dj, vilket jag ju fullkomligt älskar:



Vi kom fram till hotellet i Jönköping, slängde in våra grejer och begav oss ut på stan för att träffa hans vänner. Detta glömde jag dock helt bort att föreviga med kameran... Men när natten föll begav vi oss till "Sandbankarna" och satt där och frös/myste till utsikten en stund innan uppladdningen inför hotellfrullen startade:


Morgonen efter klev vi upp tiiidigt för att fräscha till oss till max och för att få tid att äta allt på frukosten. 
Var så ivrig att jag glömde ta kort innan kah började käka, och glömde ta kort på "greatest hits-tallriken" och våfflorna också...



Sedan var det dags att styra kosan mot Skåne och Osby där konfirmation för Jockes systerdotter stundade. Glömde ta kort nästan hela lördagen...

På kvällen när festligheterna var över drog jag och Jocke ut med en moppe till en närliggande sjö där vi hittade en brygga som vi satt och filosoferade på:




Åkte senare på kvällen en raggarrunda på "stan" för att jag skulle se vart Jocke växt upp. Sedan äntrade vi vårt sovdon för natten: en husvagn!!!!! Och lyckan var total. Jag ÄLSKAR ju att sova i husvagn. Traditionsenligt satt vi och spelade spel innan läggdags:

Och så plötsligt var söndagen kommen och vi käkade middag och grillade bananer med choklad (😍) för att sedan bli tvungna att bege oss hemåt igen. 


Sammanfattningsvis kan jag bara säga att det varit en alldeles underbar helg, men att jag inte är det minsta utvilad inför den kommande veckan.
Men med lite viljekraft/tvång klarar man sig upp på morgonen iallafall... 

Kommentarer
Postat av: mamma

En härlig helg med mycket mat och skoj!

2014-05-19 @ 22:57:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0