Dagen då jag tvättade ansiktet i en vattenpöl

Denna morgon hade kunnat starta bättre. Minst sagt! 

Jag gick lugnt och fridfullt mot bilen på konserthusparkeringen då någon helt oförutsett ramlade ned mot min krage på jackan. Jag fifflade med den för att se vad som fallit ned, i tron om att det var ett löv. 

Jag blev dock snart varse att så inte var fallet.... Jag blev nämligen kletig om fingrarna och en ohygglig stank spred sig uppåt min näsa. 

Jag hade blivit utsatt för en fågelskitattack!!!

Och jag hade självmant dragit fingrarna i det och hade det därmed över hela mig. Jag började därför hulka och såg min räddning i en vattenpöl lite längre fram varför jag rusade dit för att slänga upp vatten på kragen samt tvätta händerna. 

Märkbart chockad och äcklad drog jag av mig jackan i farten medan jag småsprang mot bilen, slängde in den i bagaget för att sedan sätta mig i bilen för att mötas av en fasansfull upptäckt.

- Jag var helt full av skit på hela kinden och i håret!! 

Jag sprang därför ut till pölen igen och hetssvabbade av ansiktet och håret. Skitsamma att vattnet var helt brunt. Allting är fräschare än fågelskit! 
Tittade upp från pölen och såg den där stora "konstruerad värld-hunden" och dess ägare gå förbi precis bredvid mig. Hon gick väldigt fort, med all rätt, för hon lär ju trott att jag var helt psyksjuk... 

Satte mig sedan i bilen igen och åkte iväg medan jag maniskt utropade "usch usch usch usch usch" och hoppade upp och ned i sätet.

Höll andan i omgångar hela vägen till jobbet, där jag sedan blev totalt utskrattad och hånad hela förmiddagen för det inträffade... Kul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0