Hälsning från f.d. svinstian

Jag är gräsänka och har så varit i drygt en vecka. 9 dagar närmare bestämt. Inte nog med att jag emellanåt saknar ihjäl mig efter min karl så har även min lägenhet tvingats ta stryk. 

Jocke är väldigt renlig och ordentlig av sig (till skillnad från mig...) så jag har varit så illa tvungen att hålla det hyfsat snyggt och fräscht här hemma för att han ska vilja vistas här med mig över huvud taget.

Under denna dryga vecka har jag omedvetet "regresserat" till mitt sunkiga student-jag. Det har varit mögelsporer i stekpannor, tomma men oursköljda mjölkpaket har stått och surnat till sig i solljuset på diskbänken, soporna har varit på väg att krypa iväg av sig själva och diskhon har varit överbelamrad av gamla, intorkade smoothieflaskor. 


När jag nu i kväll för fjärde dagen i rad klev in genom dörren och välkomnandes av en odör så skarp att mina näshår krullade sig, kände jag att det fick vara nog. 

Så nu har jag minsann diskat och rensat och torkat så det stått härliga till!




Sååå, med detta sagt kan jag nu skicka en hälsning till min älskade Jocke:

- Det är fritt fram att komma hem nu igen!! Och jag hoppas att du aldrig åker iväg på turné såhär länge igen, för jag har ingen lust att återigen hamna i denna stinkande avgrund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0