Det kostar att ligga på töpp

I morse var jag slug, minsann. 
Jag packade med mig träningskläder och tog med till jobbet. Detta för att inte ens jag skulle kunna leva med skammen i att gå hem direkt efter jobbet, med en orörd träningsväska på armen. 

Så, i och med detta blev jag alltså TVUNGEN att gå till gymmet. 

Väl där hade jag faktiskt en bra dag. Jag tränade armar så jag till slut skakade i alla kroppsdelar inklusive armar. "BRA JOBBAT", tänkte jag för mig själv och tågade ut från gymmet och längs Kungsgatan i riktning mot mitt hem. Där på vägen råååkade jag snubbla in på Saluhallen och, likt en sömngångare, gick jag fram till J.O.S-barens disk. Där beställde jag en alldeles utsökt smoothie sprängfylld med nyttigheter som jag knappt vet vad hälften är. Men det lät fancy och den hette "jag mår bra" så den kan väl inte vara något annat än bra?!
Den bestod av: Kesella, hallon, banan, hampa, vetegräs, acai, spirulina, lime, vaniljyoghurt. Fancy, inte sant?! Och tydligen maaassvis med naturligt protein. 


Hur som helst... Jag anar onåd och är rädd för att ett oroande mönster kan växa fram utifrån detta.  Det faktum att J.O.S-baren ligger snett emot gymmet kan nog lätt bidra till att jag kommer unna mig en sådan där smoothie mer än en gång... Då blir jag bankrutt! 


MEN det kostar ju att ligga på töpp, som en brukar säga. 
Och i och med detta kommer jag ju faktiskt dessutom dra vinstlotten eftersom jag tack vare denna smoothie kommer vakna imorgon och se ut såhär: 


Om jag, mot förmodan, INTE vaknar upp såhär imorgon kan jag inte lova att jag inte blir besviken. (Mycket nekande i denna mening...)

Så, tack du nyfunna vän, för mina stundande abs! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0