Snöstorm och nattskiftsarbetande oxar

Hej kompisar,

I lördags begav jag och Jockiboy oss iväg på roadtrip tillsammans med Egon (snöstormen) med sikte på Sätra brunns spa för en helg av förlustande. 
Vi njöt av varma poolen, ångbastu, bubbelpoolen och BADTUNNA, mitt ute i en snöig dunge, omgärdad av flämtande marschaller. Snacka om romantiskt!! Vi satt dock där i tunnan djupt nedsjunkna tillsammans med två tjattrande väninnor... Men de var trevliga, så det blev ändå en 10 av 10-upplevelse. 

Vid ett tillfälle rullade vi oss även i snön och hoppade i igen *cRaZy dUdEs*. 
Sedan blev vi seriösa och poserade i marschallens sken:




Sedan gick en kvällslig promenad bort till den den supermysiga restaurangen och käkade gourmetkrubb. 
Eller vad sägs om min rätt "Nattkörd oxkind med potatispuré och vitlökssky" eller som jag skulle kallat den: "skitmört kött, potatismos och brunsås". Oavsett vilket epitet den gick under och oavsett om oxen varit en nattskiftsarbetande kämpe eller ej (för jag antar att detta är vad Nattkörd betyder?!) så var det alldeles gudomligt gott. 


Jocke avnjöt en "laxfiléstoppad rödtunga med sparrispotatis" (jag trodde, ända tills Jocke, mamma och pappa på söndagen informerade mig om motsatsen, att han käkade en "rödings tunga" och var extremt imponerad av att det existerade så stora rödingar som hade tungor av den storlek som låg på Jockes tallrik....)



Efter en nattfösare på puben slocknade vi sedan som små barn på hotellrummet. 


Dagen efter åt vi en delikat frulle (man kunde grädda egna våfflor!!!), strosade runt bland de fina byggnaderna i "byn" och sög ur det sista av spa:t. 



Tog även en superfin bild på oss två... Gav upp efter ett försök varför denna kanske inte visar våra absolut bästa sidor..... MEN. Vi var iallafall tillfreds på insidan! 



FIN HELG!




Och denna måndag har Egon återigen gjort sig påmind. Jag gjorde idag min första dag på Skanova support, där det dagen till ära var krisläge pga stormen som härjat nere i södra Sverige i helgen. Var faktiskt riktigt spännande att slängas in i det på riktigt från första sekund på nya arbetsplatsen. Detta blir säkert superbra! Ser dock i kors och kommer bergis drömma om sifferöversvämmande Excelfiler inatt! 

Kommentarer
Postat av: mamma

Man får alltid ett gott skratt när man läser din blogg, skitmört kött!!! 😅

2015-01-12 @ 21:19:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0