Den allra jobbigaste delen i bröllopsplanerandet

Ringfrågan är fortfarande ett stort orosmoment - som jag därför beslutat mig för att lägga på hyllan ett tag för att inte tappa fattningen helt...

Nu ägnar jag mig istället åt den allra jobbigaste delen av bröllopsplanerandet: vägen mot den perfekta bröllopskroppen!

Var igår för första gången iväg till gymmet med mina PT:s: Mikaela och Hampus.
De kom med förslaget att vi skulle träna ben - jomenvisst, svarade jag kaxigt och intet ont anande om vad det egentligen skulle komma att innebära. 

Vi hade möte på jobbet idag som höll på hela eftermiddagen. Jag satte mig glatt i stolen kl 13.00 och när jag sedan kl 17.15 skulle resa mig satt jag som förstelnad. Jag tackar gudarna för att det fanns bord och armstöd omkring att ta hjälp av, för annars hade jag aldrig kommit upp ur stolen!

Efter mötet väntade en spökvandring på Örebro slott tillsammans med mina tillresta kollegor och det visade sig ju, till min största förskräckelse, innebära bestigning av ett X antal branta trappor följt av att ta sig ner för dem igen.

Det gick sådär, kan jag milt påstå. 

Därefter begav vi oss till Harrys för att inta en god bit mat - men jag fasade mest inför stillasittandet under tiden... För mycket riktigt var jag stelare än någonsin efter några timmar djupt nedsjunken vid bordet. 

I skrivande stund ömmar det i benen även fast jag ligger helt utslagen i sängen utan någon som helst belastning på mina arma ben. 

Kan ju säga er att den perfekta bröllopskroppen känns ljusår bort just nu... 

(Klämde dessutom i mig denna lilla, nätta plocktallrik på Harrys förut så gårdagens träning ses troligtvis som högst lönlös sett till kaloriförbränning kontra intag). 


Jahopp... Fortsättning följer!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0